Altijd al vond ik het heerlijk om te tekenen. Hele scenes tekende ik na en situaties die ik had meegemaakt, verschenen op papier. 

Toen ik tijdens mijn werk in de zorg de kinderen begon na te tekenen als afscheidscadeautje, merkte ik dat ik een eigen stijl had: details zitten in haar, kleding en accessoires, maar het gezicht heeft twee stipjes en een mond. 

Ik ben begonnen met het tekenen van portretten op deze manier. Hierdoor ontstond ook de vraag naar geboortekaartjes waar een portret van het gezin een prominente rol speelt. 

Daarnaast teken ik veel andere dingen, maar meestal met twee stipjes en een mondje. Zo ben ik met tekeningen van kerstbomen, wolken, manen en sterren een productlijn van raam- en muurstickers gestart in samenwerking met Jonathan Brouwer. Alles in mijn herkenbare "Kawaii" stijl.

In januari 2019 brak ik door een val van mijn fiets mijn enkel en schouder en heb in deze periode mezelf op de been gehouden door elke dag een illustratie van mezelf te maken van de uitdagende avonturen die ik meemaakte. 

 

Ik wil mezelf blijven uitdragen. Ik hou van schattige, pastelkleurige, cuteness met soms een zwart randje. en juist dit zwarte randje wil ik meer uitwerken. Ik ben begonnen met lineart portretten en ben huisillustrator van Vlaams Friteshuis van Gogh en maak voor hen content voor Social Media. 

Ik doe graag wat ik leuk vind en werk heel graag samen om toffe illustraties en producten te creëren.

 

about

CONTACT

Wil je een portret, een andere illustratie of heb je een leuke samenwerking in gedachten?

Mail me of laat een berichtje achter!

info@tamaraboon.com

 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

 

© 2019 Tamara Boon